Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Brickslot je idealan spoj funkcionalnosti i estetike. Diskretan i nenametljiv, prorezani ram otvara nove mogućnosti u projektovanju vanjske odvodnje. Uski šlic mijenja rešetku i formira jasnu, neupadljivu fugu na površini. Ovakva linija se može iskoristiti i kao arhitektonski, dizajnerski element na površini.

ACO Brickslot

Estetika linije

Ovaj sistem idealan je kao prelaz između dvije površine. Oslonac šlica odgovarajući je za uobičajeno popločanje kamenom ili kamenim pločama te spaja površine skoro neprimjetno. Ovakva vrsta odvodnje odlično odgovara površinama koje treba da postignu visoke arhitektonske standarde. Sistem je idealan za odvodnju fasada i estetski zahtjevnijih površina.

Funkcionalnost

Osim svojim elegantnim izgledom, ACO Brickslot se ističe i svojom funkcionalnosti. Šlic nastavak bilo da je iz pocinčanog čelika ili nehrđajućeg čelika se može kombinovati sa ACO Multidrain kanalima iz polimernog betona ili ACO XtraDrain kanalima iz kompozitnog materiaja, koji se odlikuju visokim kvalitetom te imaju veliki asortiman dodatne opreme i komponenata za lakše održavanje i čišćenje.

Individualna rješenja

Kao vodeći proizvođač sistemskih rješenja za površinsko odvodnjavanje, nastojimo zadovoljiti svaku specifičnu potrebu naših klijenata u pogledu dizajna i funkcionalnosti. ACO Brickslot sistem može biti dizajniran kao radijalni za ugradnju u radijusu do zida ili standardni. Osim standardnog asortimana šlic ram može biti izrađene od pocinčanog čelika, nehrđajućeg čelika ili kortena sa ugrađenom rasvjetom.

Prospekt sa rješenjima za linijsku odvodnjupdf
ACO Brickslot za Multiline V100pdf
ACO Brickslot za Multiline V100 revizioni elementpdf
ACO Brickslot za Multiline V150pdf
ACO Brickslot za Multiline V150 revizioni elementpdf
ACO Brickslot za XtraDrain 100pdf
ACO Brickslot za XtraDrain 100 revizioni elementpdf
ACO Brickslot za XtraDrain 150pdf
ACO Brickslot za XtraDrain 150 revizioni elementpdf
Upute za ugradnju ACO Brickslot za klasu nosivosti do B125pdf
Upute za ugradnju ACO Brickslot za klasu nosivosti do C250pdf
ACO Brickslot 100 iz nehrđajućeg čelikadocx
ACO Brickslot 100 iz pocinčanog čelikadocx
ACO Brickslot 150 iz nehrđajućeg čelikadocx
ACO Brickslot 150 iz pocinčanog čelikadocx
Izjava o svojstvima za proizvod ACO Brickslot pdf