Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Sport nudi specifična rješenja i proizvode za sportske objekte, stadione i arene. Ovi sistemi su razvijeni da obezbijede maksimalnu funkcionalnost atletskih staza bez narušavanja performansi atletičara i igrača. Bogata ponuda ACO Sport rješenja zadovoljava svim zahtjevima atletskih površina - od školskih igrališta do Olimpijskih stadiona.


Sistem 1000

Linijska odvodnja uz atletsku stazu u ravnim ili elementima u radijusu 36,5 m. Kanali sa rubovima jednake visine, ili jednim rubom povišenim 40 mm. Kompletan sistem sa sabirnicima.

Sistem 1500

Linijska odvodnja sa šlicom uz atletsku stazu u ravnim ili elementima u radijusu 36,5 m. Kompletan sistem sa sabirnicima. Na kanale se nanosi sintetička obloga za atletske staze.

Sistem 6000

Linijski kanali sa pokrovnim rešetkama i sabirnicima ili ivičnjak sa integrisanim sistemom za uklještenje umjetne trave.

Sistem 7000 - elastični ivičnjak

Polimerbetonski ivičnjak sa zaštitnom pokrovnom oblogom od sintetičkog materijala za označavanje trkaćih staza i područja za različkite sportske aktivnosti.

Sistem 7000 - pjeskolovi

Polimerbetonske kadice sa perforiranom gumenom pokrovnom rešetkom za postavljanje oko pjeska za skokove u dalj.

Sistem 8000

Servisni polimerbetonski šaht za kablove ili vodovodne cijevi.

Sabirnici

Sabirnici za čišćenje i pristup kanalima, sa PVC korpicom za sakupljanje krupnog otpada i horizontalnim ispustom. Dostupni za sisteme 1000, 1500 i 6000.

Pokrovna ploča

ACO Sport sistemi 1000 i 1500 mogu se pokriti sa plastičnom pokrovnom pločom. Kod sistema 1500 ploča se može ukloniti nakon atletskog događaja kako bi podloga ostala ravna za druge sportske aktivnosti.

ACO. we care for water