Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Sport nudi specifična rješenja i proizvode za sportske objekte, stadione i arene. Ovi sistemi su razvijeni da obezbijede maksimalnu funkcionalnost atletskih staza bez narušavanja performansi atletičara i igrača. Bogata ponuda ACO Sport rješenja zadovoljava svim zahtjevima atletskih površina - od školskih igrališta do Olimpijskih stadiona.


Sistem 1000

Linijska odvodnja uz atletsku stazu u ravnim ili elementima u radijusu 36,5 m. Kanali sa rubovima jednake visine, ili jednim rubom povišenim 40 mm. Kompletan sistem sa sabirnicima.

Sistem 1500

Linijska odvodnja sa šlicom uz atletsku stazu u ravnim ili elementima u radijusu 36,5 m. Kompletan sistem sa sabirnicima. Na kanale se nanosi sintetička obloga za atletske staze.

Sistem 6000

Linijski kanali sa pokrovnim rešetkama i sabirnicima ili ivičnjak sa integrisanim sistemom za uklještenje umjetne trave.

Sistem 7000 - elastični ivičnjak

Polimerbetonski ivičnjak sa zaštitnom pokrovnom oblogom od sintetičkog materijala za označavanje trkaćih staza i područja za različkite sportske aktivnosti.

Sistem 7000 - pjeskolovi

Polimerbetonske kadice sa perforiranom gumenom pokrovnom rešetkom za postavljanje oko pjeska za skokove u dalj.

Sistem 8000

Servisni polimerbetonski šaht za kablove ili vodovodne cijevi.

Sabirnici

Sabirnici za čišćenje i pristup kanalima, sa PVC korpicom za sakupljanje krupnog otpada i horizontalnim ispustom. Dostupni za sisteme 1000, 1500 i 6000.

Pokrovna ploča

ACO Sport sistemi 1000 i 1500 mogu se pokriti sa plastičnom pokrovnom pločom. Kod sistema 1500 ploča se može ukloniti nakon atletskog događaja kako bi podloga ostala ravna za druge sportske aktivnosti.