Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Gradite li upravo svoju vlastitu kuću? Planirate li rekonstrukciju kuće, dvorišta ili vrta?

Bilo da se radi o kući u nizu sa malim dvorištem iza kuće ili urbanom gradskom vilom sa raskošnim prilazom - dobra zaštita od jake kiše, neugodne vlage i prljavštine je osnovni uslov za održavanje vrijednosti vaše imovine.

Za moderna kupatila i wellness zone u Vašoj kući odaberite ACO Showerdrain proizvode koji garantuju visoki kvalitet i efikasnu odvodnju uz moderan dizajn.

Želite li svoje dvorište pretvoriti u svoju oazu? Mi Vam nudimo specijalna rješenja za okućnice i vrt koji vodu odvode u pravom smeru i štite Vašu imovinu. Našim kanalima za odvodnjavanje, tačkastim slivnicima, saćastim travnim rešetkama, otiračima za ulazne prostore i podrumskim svetlarnicima omogućavamo Vam adekvatno održavanje terena i sigurnost.

Želite li svoj podrum pretvoriti u stambeni prostor? ACO je razvio poseban i kompletan sistem koji Vam omogućava da zaštitite i oživite svoje podrumske i suterenske prostorije, te ih pretvorite u nove i korisne prostorije sa dovoljno svjetla i topline koji su neophodni za život „pod zemljom“. Sistem se sastoji od svjetlosnih okana, podrumskih prozora te podnih slivnika sa nepovratnim ventilima.

Naša stručna tehnička podrška Vam uvijek stoji na raspolaganju.