Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Projektujete li upravo neki hotel, ili ste involvirani u izgradnju hotela?

Velik broj kupatila, profesionalnih kuhinja i spa prostorija pod jednim krovom. Zbog toga su hoteli jedni od najsloženijih objekata za projektovanje odvodnje. Dodamo li tome visoko postavljene zahtjeve za sigurnost i udobnost gostiju te estetske kriterije - investitorima i arhitektima je potrebna profesionalna podrška i stručnost prilikom izrade sveobuhvatnog sistema odvodnje sa beskompromisnom funkcionalnošću.

Mi smo eksperti za odvodnju u području izgradnje i planiranja hotela. Na ovoj stranici potražite rješenje iz oblasti koja Vas zanima, te saznajte više o samim proizvodima koji se koriste u te svrhe.

Naša stručna tehnička podrška Vam uvijek stoji na raspolaganju.

Video ACO Solutions for Hotels and Resorts na interesantan način nudi rješenja kao pomoć prilikom projektovanja hotela i resorta. Mnoštvo inspiracija, za stvaranje prepoznatljivih i jedinstvenih hotela.

Digitalna verzija knjige ACO Solutions for Hotels and Resorts je izdanje na engleskom jeziku gdje ćete naći rješenja za različita zone hotela, trendove u dizajnu i inspirativne primjere širom svijeta.