Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Therm® - sistem proizvoda namijenjen je očuvanju podrumskih i suterenskih prostorija. ACO je razvio poseban i kompletan sistem koji Vam omogućava da zaštitite i oživite svoje podrumske i suterenske prostorije, te ih pretvorite u nove i korisne prostorije sa dovoljno svjetla i topline koji su neophodni za život „pod zemljom“. ACO Therm® istem sastoji se od svjetlosnih okana, podrumskih prozora i termo izolacionih ploča za prozore.

ACO Therm svjetlosna okna

1. Tijelo svjetlosnog okna
2. Nastavak za svjetlosno okno
3. Profil od pocinčanog čelika
4. Rešetka
5. Protumirisni uložak sa ili bez protupovratne kugle

Istegnuta mrežasta rešetka - prohodna
Mrežasta rešetka 30/30 - prohodna
Mrežasta rešetka 30/10 - prevoziva
ACO pokrovna ploča za svjetlosno okno

ACO pokrovna ploča za svjetlosno okno izrađena je od jednostrukog sigurnosnog stakla (ESG) uključuje i pribor za pričvršćenje i brtvenu traku za vodotijesni spoj sa zidom objekta.

  • Zaštita od nečistoća, lišća i kiše
  • Očuvanje čistoće svjetlosnog okna
  • Nema ograničena u iskoristivosti svjetla
  • Kod zatvorenog svjetlosnog okna preporučuje se odvod

Napomena: Proizvod je dostupan na upit.

ACO zaštita od lišća i insekata

ACO zaštita od lišća i insekata kompatibilna je sa svim standardnim svjetlosnim oknima veličine do 115 x 60 cm, odnosno 140 x 75 cm.

Konačno možete ponovo provjetravati podrum. Tako ćete izbjeći neugodne mirise i stvaranje vlage. U prostoriju ulazi dovoljno svjetlosti i zraka, a štetočine, lišće i nečistoće ostaju vani. To postižemo pomoću četkaste brtve po cijelom obodu. Dodatni profil na sastavu četki i zida čini čisti spoj sa zidom. Osim lijepog dizajna, ACO zaštita od lišća i insekata takođe podnosi i određena opterećenja te se po njoj može bezbjedno hodati.

Napomena: Proizvod je dostupan na upit.