Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Infrastrukturni projekti izazov su za profesionalce svojim obimom i visokim zahtjevima u pogledu sigurnosti, funkcionalnosti, održivosti i brige za okolinu. Projektujete li upravo infrastrukturne projekte, ili ste involvirani u izgradnju autocesta, tunela i mostova?

Mi smo eksperti za odvodnju u području izgradnje i planiranja infrastrukturnih projekata. Na ovoj stranici potražite rješenje iz oblasti koja Vas zanima, te saznajte više o samim proizvodima koji se koriste u te svrhe.

Kao globalni lider u tehnologiji upravljanja površinskim vodama, ACO ima profesionalni pristup prema svakom projektu. Naše dugogodišnje iskustvo u izgradnji i rekonstrukciji infrastrukturnih objekata temelj su inovativnih rješenja koje razvijamo uz stručnjake na terenu. ACO je partner evropskih organizacija za normative i pomaže razvoju koncepata za sigurnost i izdržljivost te rješenja za zaštitu životne sredine u izgradnji transportne infrastrukture.

Naša stručna tehnička podrška Vam uvijek stoji na raspolaganju.Transportna infrastruktura