ACO Bosna i Hercegovina

ACO odvodnja u industriji vina

Četvrtinu stoljeća iskustva u upravljanju otpadnim vodama u proizvodnji vina omogućuje nam da razumijemo svakodnevne izazove sa kojima se suočavate.

Saznajte više ...

Upravljanje oborinskim vodama

Globalne klimatske promjene uzrokuju učestalu pojavu ekstremnih vremenskih prilika. U kombinaciji sa ubrzanom urbanizacijom, današnji se projekti moraju pažljivo analizirati uz povećanje svojih kapaciteta za upravljanje površinskim vodama. ACO nudi praktična, ekonomski isplativa i održiva rješenja koja štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Saznajte više ...

ACO Multiline Seal in

Inovativno rješenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kanala korištenjem gumene brtve integrisane u tijelo kanala.

Saznajte više ...

Bez obzira šta slijedi.

Vrijeme je postalo nepredvidivo. Svojim inovativnim Passavant Spin livenoželjeznim slivnicima za ravne krovove ACO predstavlja rješenje za budućnost, za sigurnu i modernu arhitekturu.

Saznajte više ...

Imate pitanje? askACO

Obratite se našem stručnom prodajnom i tehničkom timu za pitanja iz niskogradnje, visokogradnje, tretmanu otpadnih voda.

Saznajte više ...

ACO. creating the future of drainage

ACO stvara rješenja za odvodnju prateći dolazeće okolišne promjene

Globalne tendencije - kao što su klimatske promjene - zahtijevaju sve kompleksnije i sofisticiranije sisteme odvodnje. ACO stvara inteligentna sistemska rješenja koja djeluju obostrano: štite ljude od vode, i vodu od ljudi.

Gledajući projekte očima naših klijenata naučili smo prepoznati njihove potrebe te stvoriti adekvatna rješenja, kako proizvodima tako i podrškom koju pružamo, a sve u cilju potpunog zadovoljstva klijentovih potreba. Mi smo tržišni lideri sa velikim međunarodnim iskustvom i lokalnim pristupom tržištu.